Choď na obsah Choď na menu
 


Maskot - Macko CENTÍK

teddy_bear_costume.jpgObjednajte si maskota Centíka na svoju akciu a rozžiarte oči všetkých detí. 

Každé dieťa má svojho milovaného plyšového medvedíka. Teraz je v ponuke ŽIVÝ Macko CENTÍK. 

Prekvapte svoje deti a doprajte im stretnutie s týmto živým mackom s ktorým sa môžu odfotiť, zahrať sa, zatancovať si, porozprávať mu svoje tajomstvá... Macko CENTÍK môže napríklad navštíviť deti v Škole alebo v škôlke, prekvapiť deti na oslave a priniesť tortu, potešiť dieťa v nemocnici, priniesť kyticu ruží s odkazom...

Maskot CENTÍK, môže byť aj súčasťou vašej rodinnej aj firemnej akcie kde vyčarí úsmev na tvári všetkým prítomným, môže byť ako spestrenie vášho programu...

 

POZOR ! Maskot CENTÍK NEROZPRÁVA !!! , ani NEVYDÁVA ŽIADNE ZVUKY. Je to len živý plyšák.

 

Cena 150 € obsahuje maskota macka CENTÍKA, Animátora a cestovné náklady

 

 

 

 

NEPREHLIADNITE ! 
Originální charakter medvěda pochází z populárního systému BBS, internetové stránky 2channel v Japonsku, kde byl představen jako クマー (Kumā), což je prohození slova くま (Kuma) znamenající medvěd v Japonštině.
I přes mylný dojem mnoha Evropanů a Američanů, Kumā není spojován s žádnými sexuálními věcmi jako je pedofilie. 

Medveď je kreslený maskot, ktorý sa stal známou ikonou vďaka svojmu používaniu na 4chan, aby signalizoval moderátorom a iným používateľom, že bol zverejnený nelegálny pornografický obsah. Vzhľadom na rozšírený charakter jeho aplikácie bol Medveď často nesprávne interpretovaný ako symbol pedofílie a lolitského komplexu, najmä v spravodajských médiách a orgánoch činných v trestnom konaní.
 

Pôvod

くまくま━━━━━━ヽ( ・(ェ)・ )ノ━━━━━━ !!

Postava, ktorá je dnes známa, bola na japonskom 2kanálovom textovom paneli jednoducho známa ako „Kumar“ alebo „Kumā“ (medveď). Vznikol ako umelecký obrázok vo formáte ASCII, ktorý vytvoril ぶる ~ 3, ktorý bol nápomocný pri spustení dosky iba s emotikonmi na 2 kanáloch. Jedno z prvých 2kanálových vlákien s týmto ASCII bolo uverejnené 27. februára 2003. Medveď by bol zverejnený ako reakcia na vlákna, kde by pôvodný plagát lákal pozornosť, pretože spôsob, ako zvýrazniť vlákno, bol očividný troll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.